تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 25 يونيو 2013

طريقه عمل سلطة بابا غنوج


باذنجانة توضع على عين البوتجاز مباشرة وحطى تحتها فويل عشان بينزل زيت وممكن يتحرق فى ناس بتحطه فى الفرن طعمه عالنار غير بيكون مشوى على حق

 
نصف حبة طماطم وربع فلفل اخضر وربع احمر



بعد حوالى 15 دقيقة بيكون ده شكلها انهارت خالص وقلبيها على كل جانب شويه


 
اول شى بنقطع القاعدة عشان نوقفها عليها ونمسكها من العنق ونقشرها بالسكينة وهى سخنة متستنيش لما تبره الطريقة دى اسها وانظف


 
هنا انتهيت من تقشيرها ونزلتها فى وعاء عمييق


 
تتهرس كويس جدا الاول عشان ميبقاش فيها حاجة بتشد
وننزل عليها ملعقتين او ثلاثة طحينىة
عصرة ليمون وشوية كمون وملح
وفصين ثوم مفرومين ناعم


 
نخلطهم كويس جدا بالشوكة وننزل معاهم الخضروات اللى اتفقنا عليها


 
وتقدم مع الرمان الرمان معاها جميل بجد جربوه :))



 من
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق