تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 9 يونيو، 2013

كيك الفراولة

المقادير
6 ملاعق زبدة  بحرارة الغرفة ( انا استخدمت مارجرين لان ما كان عندى زبدة )

1 كوب سكر

ا بيضة مع ملعقة صغيرة فانيليا

نصف كوب لبن رايب ( انا استخدمت زبادى لام ما كان عندى لبن رايب )

كوب ونصف دقيق

ملعقة ونصف صغيرة بيكنج بودر

زرة ملح ( انا ما استخدمته لان المرجرين فى تسبة من الملح )

حوالى ثلث كيلو فراولة مقطعة صغير مع ملعقتين طعام سكر

الطريقة

ندهن صنية بالسمن والدقيق ونشغل الفرت على درجة حرارة 160 درجة

نخفق الزبدة مع السكر جيدا الى ان تكون هشة ولونها ابيض


  ثم نضيف البيضة والفانيليا مع استمرار الخفق




 ثم الزبادى


 ثم الدقيق والبيكنج بودر


  ثم نضعها فى الصنية


  ثم نفلب الفراولة مع ملعقتين سكر ونضعهم على الكيك ( نضع الفراولة فقط بدون اى سوائل )



ثم نخبزها فى الفرن حوالى 50 او 55 دقيقة

ثم تقدم بالهنا والشفا




الوصفه من
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق