تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 17 يونيو، 2013

طريقه عمل كرسبى تشكين ستربس


المكونات
صدور دجاج مقطعة اصابع
ماء بصلة كبيرة
عصير ليمونة كبيرة
ملح+فلفل اسود

كاتشب_مسترد صويا صوص
بابريكا_شطة_زنجبيل_كارى_كركم
ثوم بودر
زبادى
 

 نضع ع الدجاج ماء البصل و علبتين زبادى و ملعقة كبيرة كاتشب+ملعقة كبيرة مسترد+ملعقة كبيرة صويا صوص
ربع ملعقة صغيرة بابريكا_كارى_شطة_ثوم بودر_رشة كرك و زنجبيل و ملح فلفل اسود


 
نتركها فى التتبيلة لليلة كاملة




 

خطوة التغطية دقيق ثم بيض +بقمساط







 
بقسماط مع كورن فليكس




 
هنا الكمية جاهزة نضعها فى الفريزر ع الاقل ساعة قبل القلى




 
ثم نقليها فى زيت غزير و ساااااااااااااخن




 
و تقدم مع بطاطس محمرة




 الوصفه من
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق