تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 10 نوفمبر، 2013

شوربة لسان العصفور من مطبخ ايه

شوربة لسان العصفور من مطبخ ايه
في حلة علي النار بحط حوالي كوب من المكرونة "لسان عصفور " مع شوية زيت صغيرين


واهدي النار مع التقليب المتقارب عشان تبقي كلها لون واحد ....
وهنا وصلت للون الدهبي المطلوب




بحط عليها الشوربة بالشكل دا بس هنا الشوربة كانت مجمدة
وطبعا يستحب جداا تكون الشوربة بلدي سوا لفراخ او بط بتبقي رااائعه
للي بيعملوا دايت من السهل جدا لما تكون الشوربة مجمدة تتخلصي من كمية الدسم اللي فيها لانها بسهولة ولوحدها بتتجمع علي الوش وبتبقي متماسكة ول مش عايزاها بتشيليها بالسكينة و تحتفظي بيها تحمري فيها حاجة او تعملي بيها رز مع شوية زيت
لكن لو مش عايزة تشيليها ع راحتك .. وممكن تسعيني بمقدار ماء قليل وتحطي الملح وتغطيها



ومن وقت للتاني بتقلبيها لحد ما تستوي .....



وبالهنا والشفا


الموضوع من
Aya’s Kitchen "مــطـــبخ آيـــــــة "

0 التعليقات :

إرسال تعليق