تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 12 نوفمبر، 2013

طريقه عمل بوريك بالجبن بالصور و الخطوات لشيري زهران

بوريك بالجبنالمقادير
2\1 كيلو دقيق
1 معلقة كبيرة خميرة
1 معلقة صغير بيكنج بودر
2 معلقة كبيرة سكر
4\1 معلقة صغيرة محسن او معلقة خل
100 جرام زبدة او زيت = نصف كوب
ا ماء دافئ للعجن او زيادة شوية حسب الحاجة

الطريقة
يخلط كلة ويعجن كويس جدا لمدة 4\1 ساعة ودة سبب نجاحة عشان يكون طري وهش


العجين بعد العجن نسيبة يخمر نصف ساعة
 

دة بعد ما خمر شوفتو عمل ازاى ونفخ ازاى
 

يقسم ويفرد دايرة

 الحشو
--------
جبن قديم - جبن اسطابولي - وممكن بسطرمة مع زيتون



 يحشي بجبن قديم


هنا حشيتو جبنه بيضا
 

 يقفل كويس من الاطراف وممكن نمسح الاطراف بالصباع مبلول بماية عشان العجين ما تفتحش في السوي ويلمع الوش بصفار بيض مع لبن ونقطة خل ويدخل فرن
200
 

  دة شكله من جووووووووووووة


 بوريك بالجبن منفوخ وهش جدا ( بشيلة في اكياس في الفريزر بعد ما يبرد واطلع منة عند الطلب


  بوريك بالجبن مع شاي باللبن مين عااااااايز

 الوصفه من Shery Zahran

0 التعليقات :

إرسال تعليق