تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 12 نوفمبر، 2013

الارز الابيض بالبهارات بالخطوات المصوره

الارز الابيض بالبهارات بالخطوات المصوره
المقادير :
من 3 الي 4 اكواب ارز مصري
ملعقة طعام سمن بلددددي
حوالي ملعقة طعام كمون مطحون
وربع ملعقة طعام فلفل اسود ...البهارات انا مش بعايرها بالملعقة باخدها بالنظر كدا المهم ان الكمون ميكونش مقداره قليل بالنسبة لمقدار الارز بالعكس كل لما كان باين ف الارز كل لما كان احلي واحلي وكمان الفلفل بيديله نكهة وطعم حلو
ملح
بصلة كبيرة مقطعه مكعبات صغيرة
هغسل الارز واقطع عليه البصلة واحط ملعقة السمنة والبهارات
 

واحطهم في الحلة واولع علي النار واقلبهم لحد ينشفوا وكانهم بيتشوحوا كدا لمدة دقايق


 ولما احس انه نشف من مايته اسقيه بالشوربة وياسلااااام لو كانت شوربة فراخ بلدي او بط بلدي بتبقي رائعه واسوية زي اي ارز عادي
بغطيه واعلي عليه النارالنااااااااار


واول ما يتشرب بالشكل دا بهدي النار خاااالص لحد ما يستوي
 

وبالهنا ولشفا
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق