تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 5 نوفمبر، 2013

شوربة الفريك من مطبخ ايه رااائعه بالصور و الخطوات

شوربة الفريك من مطبخ ايه رااائعه بالصور و الخطوات
اي كمية فريك عندك كوب او كوب ونصف وطبعا معروف ان بنف ويزداد حجمه وي مكرونة لسان العصفور كدا

انا بستخدم فريك "الضحي " بيبقي اسهل في تنضيفه وحلو ....طبعا هتنقيه من اي رمل او حبات طمي وعفش زي الارز كدا


وبعدين تغسليه وتنقعيه في ماية عادية تغطي المقدار من نصف ساعة الى ساعة
 
 
وبعدين تسبيه في مايته اللي كان منقوع فيها واللي هتلاقيها قلت بالوقت عن الاول .... انا كنت الاول بصفيه لكن بطلت عشان استفيد بفايدتة بعد ما اتقع فترة في الماية
المهم :)) واقطع عليه بصلة مكعبات صغيرة وفلفل اسود وكمون وملح وزودة شوربة "لحمة او فراخ " حسب المتوفر عندك وتحطيها علي النار وممكن تستعيني بشوية ماية بجانب الشوربة وتسويه زي اللسان عصفور كدا ولو الشوربة قلت بتحطي تاني طبعا وتظبطي الحدق


  وتقدميها بالشكل دااا بجد بتبقي رااائعه ...ودي من الوصفات المجربة كانت صديقة  سالتني وعجبتها جداا الحمد لله ....جربوها وادعولي


الوصفه من
Aya’s Kitchen "مــطـــبخ آيـــــــة "

0 التعليقات :

إرسال تعليق