تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السبت، 21 ديسمبر، 2013

كرات الشكولا محشية لوز و جوز هند و مغلفة بالكورن فلكس المقرمش

كرات الشكولا محشية لوز و جوز هند و مغلفة بالكورن فلكس المقرمش
المكونات

كوب و نصف جوز هند
6 ملاعق كبيرة حليب مكثف محلى
200جرام شكولاة خام فاتحة
فنجان كريمة لباني
2 معلقة كبار سكر بودرة
150 جرام زبدة
لوز او بندق حسب الرغبة



هنضيف الشكولا مع 2 معلقة زبدة في حمام مائي حتى تذوب\


ثم نضيف لها فنجان كريمة لباني


حتى تتخذ هذا القوام\


 هنضيف السكر و الزبدة و الحليب الي جوز الهند


حتي يتماسك


 ثم نحشي اللوز داخل جوز الهند بالشكل دة


 و نكورها بلشكل دة


 ثم ندخلها البراد 15 دقيقة حتي تتماسك


 عشان الغلاف الخارجي كورن فلكس و 3 حبات بسكوت دايجستيف


  نطحنهم في المطحنة بس منخليهومش ناعمين قوى


  هنغمسها بالشكولا


ثم نغلفها مع البسكوت و الكورن فلكس


 و ندخاها البراد 30 دقيقة



  ممكن تعمليها و تحفظيها في علب حافظة و تتركيها بالبراد بالاسابيع لحين الاستخدام و ممكن تهادي بيها ضيوفك



 
الوصفه من منار صفحه
منار في المطبخ

0 التعليقات :

إرسال تعليق