تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الاثنين، 23 ديسمبر، 2013

طريقه عمل الخبزالمحمص بالثوم و الموزاريلا

طريقه عمل الخبز المحمص بالثوم و الموزاريلا زي خبز بيتزا هت  من مطبخ شاهي

كتير مننا بيحبه و بنطلبه دايما من المطاعم و بيكون سعره غالى شوية
اية رائيكم تعملوا فى البيت و بنفس الطعم بتاع المطاعم و احلى كمان
بتكاية صغيرة قدددددددد كدااااا من مطبخى
المكونات و الطريقة
اى نوع عيش فينو بس بيكون ناشف شوية و عريض شوية مش شرط يكون خبز باجيت
نقطعة شرائح عريضة بالورب
جبنة موتزارلا
نفرم 2 فص ثوم فرم نااااااااعم اووى
و نجهز شوية حلوين من الزبدة و نسيحها ع نار هادية مجرد تسيح و تدفى مش عاوزنها تغير لون خالص تمام
ناخد الثوم المفروم و نقلبة كويس جداا مع الزبدة و نسبها كدا حاولى 10 الى 15 دقيقة عشان فى الوقت دا الزبدة هتتنكه بطعم الثوووووم و هو دا السر و التكة
ندهن بقى العيش بالزبدة و نحط كمية وفيرة على كل قطعة عيش و بعدين نحط الجبنة و نكون مسخنين الفرن على درجة حرارة عاليا و نحط ورقة فويل و فوقها ورقة زبدة على شبكة الفرنو نرص العيش و نهدى النار حاجة بسيطة و اقل من 5 دقايق هتكون الجبنة ساحت و العيس اخد تحميصة حلوة و بقى مقرمشة
جربوه بطريقتى و بالتكة اللى قولتلكم عليها مش هتجبيوه من برا تانى ابدااااا
الموضوع منأسرار المطبخ مع شاهى

0 التعليقات :

إرسال تعليق