تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 18 ديسمبر، 2013

البسبوسه بالصور و الخطوات من مطبخ شيماء رضوان

المقادير
2 كوب سميد
ربع كوب زبدة او سمن بلدى او سمن عادى لكن السمن البلدي احلى
نصف كوب سكر
1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
كوب الا ربع لبن حليب

الطريقه
تفركى الذبده او السمنه جيدا مع السميد


 وبعدين ضيفى السكر والبيكنج بودر واخلطيهم


 وبعدين الحليب ونخلطهم مرة اخرى



وبعدين صبيها فى صنية مدهونه ذبد او سمن


 وزينيها بوحدات البندق المجروش او اللوز واخبزيها فى فرن 350 أو 300 درجه يعنى نار وسط لمده نصف ساعه تقريبا لحد مايتحمر الوجه


وهى فى الفرن اعملى الشربات ( القطر )

ومقاديره هى
كوب ونصف ماء
كوب ونصف سكر
( لو السكر ابيض جدا وتحليته ضعيفة ممكن نضيف ربع كوب زيادة )
فانيليا

الطريقه
ضعيهم النار مع التقليب المستمر لحد ما يغلى الشربات وسيبيه يغلى 5 من 3 الى دقائق
ثم نضيف الشربات الساخن على البسبوسة الساخنة

بالهنا و الشفا



 
المصدر
yamy's kitchen

0 التعليقات :

إرسال تعليق