تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السبت، 21 ديسمبر، 2013

البرك التركية بعجينة الكلاج من ايه عوض بالصور و الخطوات

البرك التركية بعجينة الكلاج  من ايه عوض بالصور و الخطوات

البرك التركية اتعلمتها من صفحة مميزة Noor.H KitchenAid
ياريت تجربوها سهله جدا وطعمه ونتيجتها مضمونة

هنحتاج فى وعاء نخفق بيضة وكوب ونصف حليب والوصفة الاصلية فيها كوب جليب ونصف كوب رائب
نضيف عليهم ملعقتين كبار زيت وملح وفلفل



  هنحتاج عجينة الكلاج الجاهزة نصف 3 ورقات منها وانا بحب اضيف مسحة زبدة بالفرشاه فى النصف


ونضيف شوية من الخليط


 للحشو كميه من اللحم المفروم مع الجبن الموزاريلا والبقدونس
خليكى كريمة تكون الحشوة اطعم وانا بحب اعصج مفروم الضانى مع البتلو بتكون اطعم




نصف فوق الحشو 3 طبقات من عجينة الكلاج ونقيهم بخليط من الحليب والبيض ونضيف الحشو مره ثانيه بعدين اخر 3 طبقات من عجينة الكلاج وعلى وسطح الصينيه اخر كميه من الحليب والبيض وتقطع بالشكل المحبب و هضيف كميه وفيره من البقدونس والموزاريلا و




 تدخل فرن ساخن مسبقا على 180 ولاننا هنختار صينيه حوافها قصيره مش هتحتاجى تشغلى الشواية هى هتحمر وحدها


تقطع وتقدم بالف هنا



الوصفه من


0 التعليقات :

إرسال تعليق