تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السبت، 21 ديسمبر 2013

باوند كيك البرتقال من مطبخ شاهي بالصور و الخطوات

باوند كيك البرتقال من مطبخ شاهي بالصور و الخطوات

كوب دقيق
كوب سكر
3 بيضات
100 جرام زبدة
ملعقة كبيرة نشا
ملعقة صغيرة فانيلا
باكت كيك شيف
كوب صغير عصير برتقال
طبعا انتم شايفين فى الصورة مع المقادير كوب حليب لاء دا مش هيستخدم فى الوصفة انا كنت هعملها فعلا بالحليب و بعدين غيريت رأى و قولت برتقال احسن



نضرب الزبدة مع السكر جيداا حتى يصبح قوامها كريمى
 

ثم نضيف البيض بيضة بيضة مع الفانيلا و نخفق جيداا
 
 
ثم نضيف الدقيق المنخول مع النشا و الكيك شيف
نضيف الدقيق شوى شوى بالتبادل مع العصير
و اذا كان قوام العجينة متماسك بزيادة نذود شوية ماء
قوام العجينة لازم يكون مثلا ما هو واضح بالصورة كريمى تقيل شوية

 
المقادر يعمل قالب زى دا مقاس 24 و لو مش متوفر ممكن اى صينية او قالب كيك بس يكون نفس المقاس
تخبز فى فرن ساخن على حرارة متوسطة
مابين 30 الى 45 دقيق على جسب الفرن



وقت التقديم نرش عليها سكر بودر و ممكن بدون
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق