المقادير:
115 جم زبده لينه
85 جم سكر بودره ـ 1 بيضه ـ فانيليا ـ 210 جم دقيق
2 م ص بيكنج بودر — ده مقاااادر صغير انا ضااااعفت الكميه
115 جم زبده لينه
85 جم سكر بودره ـ 1 بيضه ـ فانيليا ـ 210 جم دقيق
2 م ص بيكنج بودر — ده مقاااادر صغير انا ضااااعفت الكميه
نضرب الزبده مع السكر لحد ما يهيش
نضيف البيضه ونضرب ليتجانس والفانيليا
نضيف الدقيق والبيكنج بودراول ما تتلم العجينه ندخلها التلاجه نص ساعه —
عجوه مفرومه وعليها زبده لينه وقرفه
بعد ما خرجتها من التلاجه
نفردها ونحشيها عجوه مضاف لها زبده وقرفه
نقفلها كويس
ندهن صفار بيضه مع ملعقتين حليب وفانيليا ونرش سمسم
الشكل التاني بعد ما ندهن البيض نعلم بالسكينه مربعات ولو لقيتي السكينه بتلزق في البسكوت بعد كل مره امسحيها
بقطعة قماش مبلوله ماء
يدخل فرن مسخن من قبل ب 10 دقايق 180 لحد ما القعر يحمر تشغلي الشوايه للوش والف هنا
الشكل التاني بعد ما ندهن البيض نعلم بالسكينه مربعات ولو لقيتي السكينه بتلزق في البسكوت بعد كل مره امسحيها
بقطعة قماش مبلوله ماء
يدخل فرن مسخن من قبل ب 10 دقايق 180 لحد ما القعر يحمر تشغلي الشوايه للوش والف هنا
بعد السوي
بالهنا و الشفا