تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 28 يناير، 2014

شيش طاووق من مطبخ شاهي بالصور و الخطوات

كيلو افخاد دجاج مقطعة مكعبات متوسطة
نتبلها بالاتى(عصير بصلة متوسطة_علبة زبادى_فص ثوم مفروم ناعم_نصف معلقة صغيرة بهارات دجاج_ربع ملعقة صغيرة بابريكا_زعتر مجفف_كبابة صينى (و دى بديل لجوزة الطيب) _ملعقة كبيرة دبس رمان
_ملح و فلفل اسود
نتركها فى التتبيلة ليلة كاملة او اقل شىء 4 ساعات
وقت الطبخ نرصصها فى الاسياخ مع فلفل الوان و بصل و طماطم


  
نشوحها فى طاسة تيفال فيها ملعقة زبدة ع زيت على نار عاليا تاخد لون بسيط


م نرصها فى صينية فرن و نغطى الصينية و ندخلها فرن ساخن على حرارة متوسطة و نتركها الى ان يكتمل السوى و اما تسوى نشيل الغطا و تحمرها تحت الشواية



ثم يقدم مع ارز بسمتى بالكارى







الوصفه من
أسرار المطبخ مع شاهى

0 التعليقات :

إرسال تعليق