تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 14 فبراير، 2014

الليمون المخلل بالصور و الخطوات من مطبخ داليا السواح

 المقادير لكل كيلو ليمون : ٣ ملاعق ملح خشن – قرن فلفل حامي مفروم – جزره مبشوره – بواحد جنيه عصفر و زيها حبه البركه – عصير ليمونه – ٢ ملعقه زيت ذره
الطريقه : يسلق الليمون هلي النار لمده ١٠ دقايق و نسيبه في الحله بالماء السخنه لغايه ما تبرد




بعدها نشطفه و نغير الماء و نضع غيرها نظيفه و نتركه لتاني يوم و في اليوم الثاني تشطف الليمون و نقطعه من فوق اربعة 




و نكون مجهزين الحشوه نحشي الليمون كويس و نرصه في برطمان



 و بعدها نغطيه بالماء و عصير الليمون و الزيت من فوق الوش و نغطيه كويس لمده ٢٠ يوم او ١٥ حسب السوا



الليمون بعد السوا





الوصفه من

0 التعليقات :

إرسال تعليق