تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الجمعة، 21 فبراير، 2014

فراخ مشوية بدبس الرمان و صوص الصويا

المقادير *


فرخة مقطعة اربع
م ملح و م فلفل
ربع كوب صوص صويا
ربع كوب دبس الرمان
بصلة متوسطة
جنزبيل و ليمونة
اسيياخ او شبكة لوضع الفراخ فيها

* الطريقة *

هتحطى كل المكونات فى الكبة او الفوود بروسيسور و تنعميهم خالص و تتبلى بيها الفراخ

علشان تحصلى على فراخ مشوية لذيذة و مايكنش فيها دم عند العظم امسكى الورك و اكسرى المفصل اللى بين الدبوسة و باقى الورك

و بـ سكينة اعملى شقوق داخل اللحم و تبليها كويس و خصوصا عندعظام الصدر


هتسيبى الفراخ فى التتبيله مش اقل من خمس ل ست ساعات و طبعا ممكن تتبليها قبلها بيوم

 هتجيبى شبكة او تستخدمى الاسياخ و غالبا القطعة هتحتاج 2 سبخ علشان متلفش على نفسها و انتى بتيجى تقلبيها



هتشغلى الشواية او البوتجاز من فوق فقط و تسيبى الفراخ لغاية ما الجلد يتحمر كويس اوى و يبدأ يكش و بعد كدة تقلبيهم يستوو من تحت كمان غالبا من ساعة لـ ساعة و نص …..
 و تقدم بالف هنا






الوصفه من صفحه

0 التعليقات :

إرسال تعليق