تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 18 فبراير، 2014

صدور دجاج التكا بالصور و الخطوات

 المكونات :

نصف كيلو صدور بانية ( بس تكون سميكة شوية )
بصلة كبيرة مبشوره ناعم
3 معالق كبيرة زبادى
ملعقة كبيرة صلصة طماطم
ملعقة صغيرة زيت زيتون
نصف ملعقة صغيرة بهارات تكا (جاهزة من السوبر ماركت)
ربع ملعقة صغيرة بابريكا_زنجبيل_ثوم بودر
ملح و فلفل اسود حسب الذوق 
نترك الدجاج فى التتبيلة على الاقل ساعتين و الافضل طول الليل



و دا شكل البهارات المستخدمة



نشوى الدجاج على الجريل فى الاول على نار عاليا لحد ما يتغير لونة و يبدأ ياخد خطوط الشوى نهدى النار عشان الدجاج يستوى جيداا لو مفيش جريل بنستخدم طاسة تيفال




قدمتها مع ارز بالبهارات

طريقة الارز :

كوب ارز بسمتى
كوب و نصف ماء
ملعقة صغيرة ملح
ربع ملعقة صغيرة كارى_كركم_
 اقل من ربع ملعقة صغيرة قرقة
 نحط البهارت مع الارز و يستوى عاى جداا 



و ممكن تأكل مع سلاد لو بتعملى دايت



الموضوع من
أسرار المطبخ مع شاهى

0 التعليقات :

إرسال تعليق