تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأربعاء، 12 فبراير، 2014

براونيز القلوب من مطبخ شاهي بالصور و الخطوات

كوب دقيق كوب سكر نصف كوب حليب نصف كوب زبدة 3 بيض قالب شيكولاتة 100 جرام مكسرات مجروشة ملعقة صغيرة فانيلا ملعقة صغيرة بيكنج بودر رشة قرفة 

فى كسارولا على نار هادئة نضع الحليب مع الشيكولاتة و الزبدة و نقلب باستمرار حتى تذووب الشيكولاتة تماما ثم نتركها تبرد


نخفق البيض مع السكر و الفانيلا و القرفة جيداا



 ثم نضيف خليط الشيكولاتة و الحليب و نخفق جيداا




 ثم نضيف الدقيق المنخول مع البيكنج بودر شوى شوى و نقلب باسباتولا




ثم نضيف المكسرات


 و نقلب جيداا



ثم يصب الخليط فى صينية مستطيل مقاس 30 و تخبز فى فرن ساخن على حرارة متوسطة لمدة 25 الى 30 دقيقة



هنا البراونيز استوى و برد تماما



نبدأ نشتغل فية عندنا قطاعات على شكل قلوب او اى شكل ولو مفيش قطاعات مش مشكلة بنقطعها مربعات عادى جدا و عندنا شيكولاتة بيضا و بنى عشان التزيين نقطع الكيك بالقطاعات و نزينها بالشيكولاتة حسب الذووووق الشيكولاتة بس بنسيحها ع حمام بخار مائى 



اتفضلوااااااااااااا البراونيز احفظوها فى التلاجة لانها بتنشف بسرعة عشان فيها زبدة و شيكولاتة خام اما تحبى تاكلى منها تانى طلعيها و حطيها 20 ثانية فى الميكرويف هتبقى كأنها لسة طالعة من الفرن 



الوصفه من

أسرار المطبخ مع شاهى

0 التعليقات :

إرسال تعليق