تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السبت، 22 فبراير، 2014

فتة شاورما باللحمة من مطبخ شاهي

 المكونات :


نصف كيلو للحمة شاورما

 بصل مقطع جوليان 
فلفل الوان مقطع مكعبات 
بقدونس مفروم 


ملعقة كبيرة صويا صوص
ملقعة كبيرة دبس رمان 
ربع ملعقة صغيرة كركم_زنجبيل_ثوم بودر 
ملح و فلفل اسود حسب الذوق 
مكعب مرقة



نشوح اللحمة فى ملعقة زبدة و زيت



و اول ما يتغير لونها نضيف البصل و البهارات و الصوص صوص و دبس الرمان و مكعب المرقة و نقلب جيداا الى ان ينشف ماءوها و مننساش ندوق و نظبط الملح



نجهز الصوص اللى هيتحط ع الفتة
علبة زبادى صغيرة
2 ملعقة كبيرة طحينة
ملعقة صغيرة خل
ربع ملعقة صغيرة توم بودر 
ملح وفلفل اسود حسب الذووق 
ملعقتين ماء نقلبهم جيداا


هنا اللحمة استوت نضيف الفلفل الالوان و البقدونس و نقلب 5 دقايق على نار عاليا و بعدين نهدى النار 5 دقايق كمان و بس كدا 



و تتقدم مع خبز محمص و ارز ابيض



الوصفه من مطبخ شاهى
أسرار المطبخ مع شاهى

0 التعليقات :

إرسال تعليق