تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 9 فبراير، 2014

السمك المشوي علي البوتاجاز من مطبخ داليا السواح

السمك المشوي علي البوتاجاز .... الطريقه : سمك بوري مفتوح بطنه / ملح / كمون / ثوم / بصل شرايح/ ليمون / فلفل اخضر حامي احمر و اخضر نجهز التتبيله للسمك عباره عن ملح و كمون و ثوم و ليمون و فلفل حامي ألوان و ناخد نصف الخلطه نحطها في قلب السمك من الداخل ثم نغطيه من الخارج بالرده جيدا و نشويه علي الشوايه الخاصه بالبوتجاز هي بتتباع عند محلات الأدوات المنزليه في حدود ٦٠ جنيه بتصلح لشوي السمك و الفراخ و اللحمة و نشوي السمك جيدا ثم الباقي من الخلطه نضع عليها نصف كوب ماء و نرشه علي السمك فور خروجه من الشوايه : و يمكن أضافه البصل الشرائح لبطن السمك قبل الشوي بيخلي طعم السمك حلو اوي .ملحوظه هامه بعد غسيل السمك حطي التتبيله علي طول و رشي عليه الرده عشان لو سيبتيه الرده حتقع منه و مش حتمسك فيه و حيتهري معاكي في الشوي
ده شكل الشوايه
 
شوي السمك عليها


 

الوصفه من مطبخ داليا السواح :مطبخ دوللي-Dalia elsawah
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق