تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 6 مارس، 2014

الفطير الشرقي من مطبخ دوللي

 المقادير :
كيلو دقيق
ملعقه صغيره ملح
٥٠٠ مللي ماء
و في الاخر ١٥٠ جرام زبده فيرن الي ورقتها خضرا
و ربع كوب زيت ...

الطريقه :
يخلط الدقيق و الملح و الماء و يعجن جيدااااا
و نترك العجينه تستريح
ثم نفردها علي شكل رول و نضع داخلها الزبده و نغلقها
و نرجع نكورها و نقسمها 
و نسيبها نصف ساعه تستريح ...





و بعد كده ندهن الرخامه زيت و نفرد العجين جيدا بالنشابه ثم باليد حتبقي زي الاستيك شدي بالراحه حتتشد معاكي و بعدين حطي الحشوه و اقفليها و لفيها علي ظهرها




و حطيها في صاج في الفرن يكون الفرن وآلع علي الفرن مع الشوايه و الرف منخفض في الفرن لمده ٥ الي ٧ دقايق 




الوصفه من

0 التعليقات :

إرسال تعليق