تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الخميس، 13 مارس، 2014

الكوردون بلو بالصور و الخطوات

 صدور فراخ رقيقة زي اللي في الصورة (انا بجبها كدة مش محتاجة تترق او اي حاجة) 

طب لو مش متوفرة بتجيبي صدور فراخ و تفتحيها كأنك بتفتحي ساندوتش و بعد كدة بتحطيها بين ورقتين او كيس و ترققيها (ترفعيها) 
هتبلي الفراخ ب ملح و فلفل او اي تتبيلة بتحبيها لمدة ساعتين



صدور فراخ رقيقة زي اللي في الصورة (انا بجبها كدة مش محتاجة تترق او اي حاجة) 
طب لو مش متوفرة بتجيبي صدور فراخ و تفتحيها كأنك بتفتحي ساندوتش و بعد كدة بتحطيها بين ورقتين او كيس و ترقيها (ترفعيها) 
هتبلي الفراخ ب ملح و فلفل او اي تتبيلة بتحبيها لمدة ساعتين



تحضري جبنة شيدر او جبنة تركي او جودة او حمرا اللي متوفر و معاه يا اما لانشون او بيفي او سوسيس او سلامى


بقسماط مطحون


احشي الصدور ب الجبن و اللانشون او السلامي و اقفلي الاطراف بخله اسنان




ثم ضعيها بالبيض ثم البقسماط و اقليها




بالهنا و الشفا



من مطبخ 
شطرة و لهلوبة

0 التعليقات :

إرسال تعليق