تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 16 مارس، 2014

ارز الريزو من رشا موسي

 ارز الريزو من رشا موسي علي طريقه كنتاكي

اولا نشوح بصلة مبشورة مع 3 معلق زيت



ثم نضيف نصف معلقة كبيرة كركم


ملح وربع معلقة كارى بودر


ثم نضيف الرز البسمتى


ثم الماء


مكونات ومقادير الصوص وكله على البارد الاول
فنجان صغير من كل نوع
عسل اسود
كاتشب 
صويا صوص وصلصة ورشستر 
ومعلقة دقيق 
وبعد التقلب كويس نحطهم على النار لحد ما يتقل


يوصل للشكل ده


وهنا رز الريزو بنفس الطريقة بس مع سمك مقلى وشيش سمك


من مطبخ 

رشا موسى

0 التعليقات :

إرسال تعليق