تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 16 مارس، 2014

مهروس او موس الرنجه من داليا السواح

 موس الرنجه او مهروس الرنجه بطريقه المحلات و المطاعم 

المقادير :

نصف كيلو رنجه – ربع كوب طحينه – ربع كوب ماء – ٤ فص ثوم – ٤ راس بصل اخضر – ٢ ملعقه كبيره خل – ربع كوب زيت – عصير ٢ ليمونه – ٣ فلفل اخضر حامي او حسب الرغبه

 الطريقه:

نضع الطحينه و الميه و الخل و الليمون في الخلاط و نضربهم ثم نضيف باقي المكونات و نستمر في الضرب و نضيف الزيت في النهايه و احنا بنضرب حتي تصبح مهروسه بهذا الشكل و لا يوجد بها تكتلات و بالهنا و الشفا



ملحوظه ممكن تعمليها بالبطارخ بدل من لحم الرنجه

0 التعليقات :

إرسال تعليق