تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 4 مارس، 2014

صينية السمك بالبطاطس والكسبرة

 صينية السمك بالبطاطس والكسبرة بالصور و الخطوات من مطبخ فريده


سمكة كبيرة او قطع من سمك قشر بياض +3 بطاطس شرائح +1 بصلة مبشورة +2 طماطم شرائح +6فص ثوم قطع +كسبرة خضراء+فلفل رومي او حار+توابل (كمون وليمون وملح وفلفل وزعتر وبابريكا)
الطريقة &&&
تتبل السمكة بخليط من التوابل مع الليمون وتحشي بشرائح من الثوم والكسبرة مع عمل شرائح صغيرة في جلد السمكة لتتشرب التتبيلة


ثم نضع في صينية شرائح البطاطس والطماطم والثوم والفلفل الرومي والحار والبصلة المبشورة والكسبرة الخضراء بالتبادل مع وضع ملح وفلفل وبهارات وبابريكا وزعتر وكمون بين الطبقات  



ونضع السمكة او قطع السمك علي الوجه ونضع علي السمكة 3 معالق ك زيت وشرائح الليمون
ملحووووووظة ممكن اضافة 1 م ك ذبدة مع الزيت لاعطاء نكهة جميلة للبطاطس او الاكتفاء بالزيت
واخيرا يضاف للبطاطس كوب من الماء مع اضافة ملح لظبط طعم البطاطس



تغلف الصينية بورق الفويل وتدخل فرن علي 220 درجة 30 دقيقة ثم ننزع ورق الفويل ونتركها تحت الشواية تتحمر او في الفرن 10 دقائق



وتقدم بالف هنا



الوصفه من 
مطبخ فريدة فى كل شىء

0 التعليقات :

إرسال تعليق