تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الأحد، 6 أبريل 2014

كبيبه الارز و البطاطس من مطبخ لؤلؤه

 كبيبة الارز والبطاطس

كوب ارز بسمتي
2 حبة بطاطس
م ك ملح _ ربع ملعقة كركم _ نصف ملعقة بابريكا _
نصف ملعقة كمون _ ربع ملعقة فلفل ابيض

الحشوة :

300 جرام لحمة مفرومة (استعملت دجاج مفروم )
2 بصلة مفروم خشن
نصف ملعقة لومي مطحون
م ص ملح _ بابريكا _ فلفل اسود

الطريقة :

نسلق الارز والبطاطس نص سلقة 10 دقائق تقريبآ مع التوابل


ونتركهم يبردوا ثم نفرمهم مع بعض ونحشيهم باللحمة المفرومة



نجهز العصاج ونتبله

لحمة مفرومة (استعملت دجاج مفروم )
2 بصلة مفروم خشن
نصف ملعقة لومي مطحون
م ص ملح _ بابريكا _ فلفل اسود


نحشيها ونرصها بصينية لو حابين نفرزنها وندخلها الفريزر وعندما تجمد نجمعهم باكياس



تقلى وتقدم



من

0 التعليقات :

إرسال تعليق