تابعينا عبر الايميل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

الثلاثاء، 8 أبريل، 2014

رموش الست بالصور و الخطوات

 رموش الست بالصور و الخطوات من مطبخ فريده

المكونات :
250 جم زبدة لينة
3 كوب دقيق
1/4 كوب دقيق سميد
1/2 م ك بيكنج بودر
1/2 كوب سكر ناعم بودرة
1/2 م ص فانيليا
1 بيضة
1 صفار بيضة
2 م ك جوزهند


الطريقة :
نخفق الزبدة مع السكر حتي تصبح كريمة هشة بيضاء


ثم يضاف 1 بيضة مع 1 صفار بيضة والفانيليا ونخلط بالمضرب حتي يختفي البيض


ثم نضع في طبق ( الدقيق +البيكنج بودر + دقيق السميد + جوزهند ) ويضاف للخليط ونقلبه بالمضرب او بمعلقة حتي نجمع العجينة


ثم نترك العجينة 1/4 ساعة ترتاح في الثلاجة ونغطيها


ثم نشكلها علي شكل رموش او دوائر
ثم نسخن الفرن علي 180 درجة وتسوي من 7 ل10 دقايق



ملحووووووووووووووظة
*** شربات الحلويات لازم يكون خفيف وسكر اقل من الماء بمعني
(3 كوب ماء علي 2كوب سكر +عصير ليمونة ) نتركه علي النار 5 دقايق ثم نهدئ النار 10 دقايق اخري
وكمان يكون ساخن و بمجرد ما تستوي الحلوي نسقيها بالشربات الساخن وبعد ما نطفيء الفرن ندخل الحلوي تتشرب كويس مدة 5 دقايق


وده شكلها من تحت ذهبي وجميل


ثم تقدم وتجمل بمكسرات او سادة امممممممم
ناعمة وطعمها جميل بالف هنا



المصدرمطبخ فريدة فى كل شىء

0 التعليقات :

إرسال تعليق